De zorg: waar mooi en functioneel elkaar ontmoeten

Sector

Een zorginstelling die aanvoelt als een hotel? Style26 creëert interieuroplossingen voor elke doelgroep.

In een zorginstelling wordt gewerkt, maar ook gewoond. In sommige instellingen wonen mensen slechts tijdelijk, andere instellingen hebben vaste, permanente bewoners. Een zorginstelling is een thuis voor mensen die (even) niet thuis kunnen wonen. En om dat thuisgevoel te creëren, is een huiselijk en uitnodigend interieur essentieel.

Geschikt voor de zorg

De interieurs van Style26 zijn geschikt voor de zorg - de ruimtes zijn rolstoelvriendelijk, meubilair is stevig en goed schoon te maken - maar ze zijn ook vooral aantrekkelijk. We ontwerpen ruimtes die niet aanvoelen als een zorginstelling, maar als een hotel.

Eindgebruiker

Style26 houdt bij het ontwikkelen van een interieur continu de eindgebruiker in het oog. Als het om zorginstellingen gaat, dan zijn dat natuurlijk de bewoners. Maar ook voor medewerkers én bezoekers moet een interieur geschikt zijn. 

Mooi en functioneel

We creëren oplossingen op maat en bedenken creatieve oplossingen voor bijzondere wensen. Zo ontwikkelen we een interieur waarin mooi en functioneel elkaar ontmoeten.

Kom eens langs op onze thuisbasis

Het kantoor van Style26 bevindt zich op het voormalig Suikerunieterrein in Groningen. In die industriële, rauwe omgeving creëerden we een plek waar je kunt werken, ontspannen en zelfs feesten. Je bent van harte welkom!

Suikerlaan, Groningen
Suikerterrein

Wij maken gebruik van cookies op deze website. Lees onze privacy statement