ZINN Groningen

Project

In de ouderenzorg gaan functioneel en mooi prima samen. Dat bewijst het interieurconcept dat Style26 voor ZINN ouderenzorg ontwikkelde.

Interieurconcept voor de oudere doelgroep

ZINN biedt huisvesting en zorg aan ouderen in Groningen en Drenthe. De afgelopen jaren heeft de organisatie veel nieuwe vestigingen geopend. En in zo’n frisse, nieuwe vestiging past natuurlijk geen ouderwets interieur. In samenwerking met ZINN ontwikkelde Style26 daarom een concept met meubels die niet alleen geschikt zijn voor de doelgroep, maar ook vooral mooi zijn.

ZINN

Speciaal ontwikkelde tafels en stoelen

We ontwikkelden bijvoorbeeld stoelen die eruitzien als ‘gewone’ bistrostoelen, maar die kleine aanpassingen hebben. Zo kantelen ze minder snel, is de armleuning wat haakser zodat een oudere de leuning kan gebruiken bij het opstaan en is de stoel extra stevig. Bovendien is de stoel gemaakt van materiaal dat goed schoon te maken is.

Ook ontwierpen we een nieuwe tafel. Deze tafel is zo gemaakt, dat ook mensen in rolstoelen er goed aan kunnen zitten. Bovendien is de tafel niet zwaar, zodat personeel deze eenvoudig kan verplaatsen. Ook is hij verstevigd en gemaakt van speciaal gedroogd hout, dat goed gedijt in de vaak warme, droge lucht in verzorgingshuizen.

De Brink
ZINN GRONINGEN

Een prettige plek voor bewoners, bezoekers en personeel

Op verschillende locaties van ZINN richtten we de gezamenlijke ruimtes, zoals de restaurants en huiskamers, in. De ruimtes kregen een gezellige, huiselijke sfeer. We creëerden een plek die prettig aanvoelt voor zowel bewoners, bezoekers als personeel.

Kom eens langs op onze thuisbasis

Het kantoor van Style26 bevindt zich op het voormalig Suikerunieterrein in Groningen. In die industriële, rauwe omgeving creëerden we een plek waar je kunt werken, ontspannen en zelfs feesten. Je bent van harte welkom!

Suikerlaan, Groningen
Suikerterrein

Wij maken gebruik van cookies op deze website. Lees onze privacy statement