Work box

Product

Een akoestische werkplek voorzien van een zit sta bureau

De Hush work box is de ideale akoestische werkplek

De kantoorruimtes van tegenwoordig zijn open ruimtes en worden soms zelfs gedeeld met andere bedrijven. Een akoestische afgesloten ruimte is daar niet aanwezig. Het gesprek van de overburen omtrent hun weekend galmt door de ruimte terwijl u belangrijke werkzaamheden aan het eind van de dag af moet hebben. Waar vindt u dan uw moment van rust en concentratie?

Geluid is de grootste ergernis op kantoor en steeds meer werknemers geven aan dat ze een akoestische oplossing willen om in vrede te kunnen werken. Middels de Work box kan een werknemer zich afzonderen om in alle rust zijn werkzaamheden te verrichten. Een akoestische werkplek is de oplossing voor elk kantoor. 6 op de 10 werknemers geeft aan productiever te zijn met een akoestische oplossing op kantoor en 56% maakt daardoor minder fouten.

Met de focus op efficiënt werken in alle rust is de Work box ontworpen. Volledig geventileerd en in alle gemakken voorzien is de Work box de ideale akoestische werkplek waar werkzaamheden in privacy kunnen worden uitgevoerd.

Deze akoestische werkplek neemt evenveel ruimte in beslag als twee werkplekken en is gemakkelijk te verplaatsen met een pompwagen.

hush work

Heb je vragen over dit akoestische meubel? Neem gerust contact op of vraag een offerte op.

Kom eens langs op onze thuisbasis

Het kantoor van Style26 bevindt zich op het voormalig Suikerunieterrein in Groningen. In die industriële, rauwe omgeving creëerden we een plek waar je kunt werken, ontspannen en zelfs feesten. Je bent van harte welkom!

Suikerlaan, Groningen
Suikerterrein

Wij maken gebruik van cookies op deze website. Lees onze privacy statement