Vrijstaand akoestisch scherm 80 x H120cm

Product

Perfect om de akoestiek op kantoor te verbeteren

Multifunctionele akoestische schermen

Vrijstaande akoestisch schermsysteem biedt onbeperkte mogelijkheden om uw kantoor in te delen met visuele en akoestische barrières. U kunt kiezen voor vrijstaande schermen met steunpoten of mobiele schermen op zwenkwielen. Dankzij hun mobiliteitsgemak en eenvoudige montage met metalen verbindingen, kunt u met deze akoestische schermen uw kantoorruimte eenvoudig in gewenste ruimtes verdelen of lawaaierige kantoorapparatuur isoleren. Deze panelen kunnen ook dienen als scheidingswand voor de werkruimte.

Onze akoestische schermen zijn verkrijgbaar in een brede selectie van maten. De schermen hebben een akoestische klasse C. Ze zijn gevuld met een speciaal geluidsabsorberend schuim en kunnen worden bekleed met de stof van uw keuze. Met ons brede kleurenprogramma kunt u kleuren of kleurencombinaties kiezen die het beste bij uw kantoor passen. Het vrijstaande akoestische schermsysteem beschermt uw personeel tegen nieuwsgierige blikken, direct zonlicht of afleidende geluiden en creëert tegelijkertijd een rustige, kleurrijke en gezellige ruimte voor werk of ontspanning.

akoestisch scherm impressie

Heb je vragen over dit akoestische meubel? Neem gerust contact op of vraag een offerte op.

Kom eens langs op onze thuisbasis

Het kantoor van Style26 bevindt zich op het voormalig Suikerunieterrein in Groningen. In die industriële, rauwe omgeving creëerden we een plek waar je kunt werken, ontspannen en zelfs feesten. Je bent van harte welkom!

Suikerlaan, Groningen
Suikerterrein

Wij maken gebruik van cookies op deze website. Lees onze privacy statement