Stoel Occo

Product

Een mooie stoel met slank ontwerp. Door het houten 4 poot frame zorgt deze stoel voor een slank maar toch chique uitstraling.

Aantrekkelijke variatie in één designtaal

Ontwerpers Markus Jehs en Jürgen Laub bedachten een stoel- en tafelassortiment dat perfect op elkaar is afgestemd. Het heet Occo. Occo combineert enorme veelzijdigheid en een ruime keuze aan ontwerp opties met een duidelijke en direct herkenbare ontwerptaal. Door de speciale vorm van de uitsparingen in de rug en zijkanten kunnen stoelen worden gestapeld (wanneer een verchroomd, vierpoots metalen frame wordt gekozen) en wordt tegelijkertijd een uitstekend zitcomfort geleverd. De zitting zelf is erg stijf, maar de rugleuning is door zijn vorm en de verschillende materiaaldiktes uitzonderlijk flexibel.

De karakteristieke vorm van de zit- en rugschaal weerspiegelt de letters waaraan Occo zijn naam dankt. Van voren gezien lijkt de stoel op een O en van opzij lijkt hij op een C. Vier frametypes, drie soorten demping en zes schalen produceren in totaal 72 varianten die beantwoorden aan vrijwel alle functionele en ontwerpvereisten.

occo sfeer

Heb je vragen over deze stoel? Neem gerust contact op of vraag een offerte op.

Kom eens langs op onze thuisbasis

Het kantoor van Style26 bevindt zich op het voormalig Suikerunieterrein in Groningen. In die industriële, rauwe omgeving creëerden we een plek waar je kunt werken, ontspannen en zelfs feesten. Je bent van harte welkom!

Suikerlaan, Groningen
Suikerterrein

Wij maken gebruik van cookies op deze website. Lees onze privacy statement