Stoel Metrik

Product

Een unieke slede stoel. Geschikt voor bijvoorbeeld een vergaderruimte of een congresruimte.

Eigentijdse interpretatie van een sledestoel

De nieuwe Metrik sledestoel onderscheidt zich door zijn sculpturale vorm en contouren die doen denken aan modern auto-ontwerp. Veelhoekige vormen en afgeronde randen maken deel uit van een opvallend lichaam dat wordt gedefinieerd door een nauwsluitende montage van het stalen buisframe en de zittingcomponent. De zitting en het buisvormige frame hebben dezelfde kleur om het geïntegreerde ontwerp te onderstrepen. Hierdoor heeft de stoel een naadloze uitstraling. De sculpturale vorm van de binnenkant van de stoel met zijn geïntegreerd zitkussen biedt superieur comfort dat nog kan worden versterkt door extra demping aan de achterkant.

De kussenhoezen zijn verkrijgbaar in verschillende texturen en kleuren en de door en door geverfde zitvlakken en frames van polyamide zijn ook verkrijgbaar in totaal zes kleuren: zwart, wit en grijs tot grijsbeige en oranjerood tot blauwgrijs. Het helder verchroomde frame is te combineren met alle kleuren. In deze versie kunnen maximaal zes Metrik sledestoelen op elkaar worden gestapeld.

metrik plaatje

Heb je vragen over deze stoel? Neem gerust contact op of vraag een offerte op.

Kom eens langs op onze thuisbasis

Het kantoor van Style26 bevindt zich op het voormalig Suikerunieterrein in Groningen. In die industriële, rauwe omgeving creëerden we een plek waar je kunt werken, ontspannen en zelfs feesten. Je bent van harte welkom!

Suikerlaan, Groningen
Suikerterrein

Wij maken gebruik van cookies op deze website. Lees onze privacy statement