Stoel Form Arm

Product

Een mooie stoel met Scandinavische uitstraling

De Form stoel

Met de missie om een ​​kuipstoel te creëren met een meer uniforme look die als één samenhangende eenheid zou staan, heeft Simon Legald de Form Chair gecreëerd. De gegoten kunststof zitting en het frame van eiken, walnoot of staal zijn natuurlijk geïntegreerd in de zitting met behulp van een uniek cupsysteem. De kunststof zitting en houten of stalen poten komen elegant samen, wat het hoogwaardige vakmanschap van het ontwerp accentueert. Form is een armloze moderne stoel met een minimalistische uitstraling. Met een eenvoudig en eigentijds design heeft Form Chair een zacht en uitnodigend silhouet en een uitgesproken residentiële uitstraling. De poten lijken bijna alsof ze uit de schaal groeien. Dit geeft het ontwerp flexibiliteit en maakt het mogelijk om het frame op een groot aantal manieren te variëren, met een groot aantal interieurs.

De Form stoelen hebben een geweldige rugsteun en bieden bewegingsvrijheid. De sterke materialen en de voorgevormde vorm zorgen voor een comfortabele zit ervaring. Gecombineerd met een strak design maakt Form een ​​flexibele en functionele stoel voor elke ruimte als vergaderstoel, eetkamerstoel of bijzetstoel.

form arm plaatje

Heb je vragen over deze stoel? Neem gerust contact op of vraag een offerte op.

Kom eens langs op onze thuisbasis

Het kantoor van Style26 bevindt zich op het voormalig Suikerunieterrein in Groningen. In die industriële, rauwe omgeving creëerden we een plek waar je kunt werken, ontspannen en zelfs feesten. Je bent van harte welkom!

Suikerlaan, Groningen
Suikerterrein

Wij maken gebruik van cookies op deze website. Lees onze privacy statement