Sta hulp Stitz

Product

Deze sta hulp is ideaal voor ondersteuning tijdens het staand werken. Goed te combineren met een elektrisch zit/sta bureau. 

De steun hulpmiddel Stitz is een uitzonderlijk meubelstuk dat zit noch staat, maar daartussenin.

Wat zo ingenieus is aan Stitz, is dat het het lichaam laat ontspannen, maar het tegelijkertijd op de proef stelt. Daarom zit je niet op Stitz, maar rust je er schuin op uit. Het resultaat is dat uw bekken rechtop staat, uw stofwisseling verbetert, uw gevoel voor evenwicht wordt verbeterd en uw spieren worden geactiveerd zonder ze te veel te belasten. U kunt van alle kanten op de rondzit zitten. De basis van elastomeer is gevuld met kwartszand, zodat Stitz niet omvalt, zelfs niet als het gekanteld is. Met een vrij toegankelijke schijf onder de stoel kunt u de steunhoogte traploos aanpassen met een geïntegreerde gaslift. Maar Stitz wordt niet alleen beschouwd als een symbool van prachtig design. Een studie uitgevoerd door het Center for Health van de Duitse Sportuniversiteit Keulen bevestigt dat regelmatig gebruik van Stitz de coördinerende vaardigheden van uw lichaam verbetert.

stitz impressie

 

Heb je vragen over deze kruk? Neem gerust contact op of vraag een offerte op.

Kom eens langs op onze thuisbasis

Het kantoor van Style26 bevindt zich op het voormalig Suikerunieterrein in Groningen. In die industriële, rauwe omgeving creëerden we een plek waar je kunt werken, ontspannen en zelfs feesten. Je bent van harte welkom!

Suikerlaan, Groningen
Suikerterrein

Wij maken gebruik van cookies op deze website. Lees onze privacy statement