Parkos

Project

Al bijna twee decennia lang helpt het wereldwijde platform Parkos reizigers om auto's tijdens hun reizen op een betrouwbare en betaalbare manier te parkeren. Sinds de oprichting in 2004 heeft Parkos zijn diensten uitgebreid en is het bedrijf gegroeid, waardoor zij de behoefte hadden aan een nieuw, innovatief kantoorconcept om haar groeiende team te huisvesten.

Het nieuwe Parkos-kantoor bevind zich in de Euroborg, het voetbalstadion van FC Groningen, waar alle medewerkers op één verdieping werken.

Een turn-key project met een avontuurlijke tint

Voor dit project heeft Style26 Leskens Interior gevraagd om samen een Turn-Key project te realiseren dat past bij onze missie: een omgeving creëren waarin kwaliteit van leven centraal staat. 

Parkos

Concept en ontwerp

Het kantoorproject voor Parkos is niet zomaar een werkruimte; het is een inspirerende omgeving die doordrenkt is met een luchtvaart thema om het vakantiegevoel en avontuur op te roepen. Het concept van het project is doordacht en tot in de kleinste details uitgewerkt om zo een omgeving te ontwikkelen die 100% aansluit bij de identiteit van Parkos.

Bij het betreden van het Parkos-kantoor worden medewerkers en bezoekers begroet met een palet van vakantiekleuren die doen denken aan zonovergoten bestemmingen. Bovendien wordt het kantoor verrijkt met groene elementen, zoals kamerplanten en groene accenten, die de ruimte een frisse en levendige uitstraling geven.

Parkos

Om het thema van de luchtvaart te versterken, is in het kantoor dezelfde routing aangegeven als op een luchthaven. Bezoekers worden begeleid door borden en markeringen die hen door de ruimte leiden. Deze subtiele, maar doordachte touch geeft het kantoor een gevoel van reis en avontuur.

Het luchtvaart thema is niet beperkt tot kleuren en markeringen. Samen hebben we oog voor detail en hebben we talloze subtiele elementen in het ontwerp geïntegreerd. Als je goed kijkt, zul je een pilotenbril aan de muur zien hangen, een knipoog naar de helden van de luchtvaart. Deze details voegen een speels en uniek element toe aan de ruimte en benadrukken het thema van de luchtvaart.

Parkos

Het Parkos-team is jong en dynamisch en het ontwerp houdt rekening met hun behoeften en wensen. Elementen zoals een pingpongtafel, een loungehoek en een bar zijn toegevoegd om een ontspannen en informele sfeer te creëren waarin medewerkers kunnen ontspannen en samenwerken. Dit draagt bij aan een positieve werkcultuur en teamdynamiek. Oftewel: Work hard Play hard.

parkos

De grote openbare ruimte, die direct bij binnenkomst in het kantoor te zien is, heeft een toegankelijke uitstraling. Deze ruimte wordt niet alleen gebruikt voor dagelijkse werkzaamheden, maar ook voor evenementen. Het biedt een veelzijdige omgeving die zowel elegant als functioneel is.

Parkos
Parkos

De rol van Style26

Duurzaamheid is een belangrijk aspect bij Style26. Zo hebben we materialen en producten toegepast van duurzame fabrikanten. Tevens hebben we de oude TL verlichting vervangen voor ledverlichting in het kantoor. Bovendien werken we altijd samen met ons eigen bouwteam.

Het resultaat

Het innovatieve kantoorconcept voor Parkos weerspiegelt niet alleen het vakantiegevoel en de luchtvaartwereld, maar toont ook het streven naar duurzaamheid. Door samenspel met Leskens Interior zijn we erin geslaagd om een kantooromgeving te creëren die medewerkers inspireert en ontzorgt, wat essentieel is voor een groeiend en internationaal team. Het project illustreert het succesvolle samenspel tussen design, functionaliteit en duurzaamheid, waardoor het een inspirerend voorbeeld is voor andere bedrijven die soortgelijke doelen willen bereiken.

Kom eens langs op onze thuisbasis

Het kantoor van Style26 bevindt zich op het voormalig Suikerunieterrein in Groningen. In die industriële, rauwe omgeving creëerden we een plek waar je kunt werken, ontspannen en zelfs feesten. Je bent van harte welkom!

Suikerlaan, Groningen
Suikerterrein

Wij maken gebruik van cookies op deze website. Lees onze privacy statement