Meetbox

Product

Makkelijk verplaatsbare en standaardoplossingen, speciaal ontworpen voor de openspace werkomgeving!

Makkelijk verplaatsbare en standaardoplossingen, speciaal ontworpen voor de openspace werkomgeving!

Deze mobiele akoestische vergaderruimte is dé ideale (akoestische) kantooroplossing om losstaand in een ruimte te plaatsen. Steeds meer werknemers vragen om akoestische oplossingen waar ze even kunnen overleggen of geconcentreerd kunnen werken. Conferentieruimtes en/of concentratieruimtes zijn niet altijd de beste oplossing, omdat de integratie ervan erg lang duurt en erg duur is. Wij weten wat vernieuwende bedrijven nodig hebben. Een akoestische en mobiele vergader cabine biedt hiertoe de oplossing.

Gebaseerd op onze observaties is snel overleg erg belangrijk, maar de kantoren hebben een probleem; slechte akoestiek. Daarom hebben wij het meetbox concepten bedacht om zeker te zijn van een goede geluidsabsorptie, perfect voor in het kantoor. Deze mobiele akoestische vergaderruimte neemt weinig plaats in beslag, evenveel als twee werkplekken.

Hush Meet is eenvoudig te verplaatsen met een pompwagen binnen de ruimte waarin deze staat wat een maximale flexibiliteit en indien nodig extra werkplekken biedt. De mobiele akoestische vergaderruimte is volledig geventileerd wat dit tot een gezonde en aangename werkplek maakt.

hush meet

Heb je vragen over dit akoestische meubel? Neem gerust contact op of vraag een offerte op.

Kom eens langs op onze thuisbasis

Het kantoor van Style26 bevindt zich op het voormalig Suikerunieterrein in Groningen. In die industriële, rauwe omgeving creëerden we een plek waar je kunt werken, ontspannen en zelfs feesten. Je bent van harte welkom!

Suikerlaan, Groningen
Suikerterrein

Wij maken gebruik van cookies op deze website. Lees onze privacy statement