Meet box open

Product

Flexibel en akoestisch

De mobiele vergaderruimte Meetbox Open

Een moderne werkomgeving bestaat uit flexibele werkplekken en een transparante open ruimte, een plek om geconcentreerd te werken ontbreekt vaak. De mobiele vergaderruimte Meetbox open is zeer geschikt voor een moment van concentratie of juist om klanten te ontvangen of om in te vergaderen. De mobiele vergaderruimte heeft een uitzonderlijk modern design van de hoogste kwaliteit.

Meetbox open is een update van de traditionele conference room. Met deze flexibele en akoestische kantooroplossing wordt de werkplek verreikt en uitgebreid zonder dat dit ten koste gaat van de kantoor dynamiek. Zo is de mobiele vergaderruimte verkrijgbaar met glazen wanden zodat de openheid van de werkplek en het contact met collega’s behouden blijft. En zelfs een open box is zo ontworpen dat de akoestiek in de unit blijft en er dus in alle rust overlegd kan worden zonder dat anderen hier hinder van ondervinden.

Gebaseerd op onze observaties is snel overleg erg belangrijk, maar de kantoren hebben een probleem; slechte akoestiek. Daarom hebben wij dit concept bedacht om zeker te zijn van een goede geluidsabsorptie perfect voor in het kantoor. De mobiele vergader cabine neemt weinig plaats in beslag, evenveel als twee werkplekken.

De box is eenvoudig te verplaatsen met een pompwagen binnen de ruimte waarin deze staat, wat een maximale flexibiliteit en indien nodig extra werkplekken biedt.

box open

 

Heb je vragen over dit akoestische meubel? Neem gerust contact op of vraag een offerte op.

Kom eens langs op onze thuisbasis

Het kantoor van Style26 bevindt zich op het voormalig Suikerunieterrein in Groningen. In die industriële, rauwe omgeving creëerden we een plek waar je kunt werken, ontspannen en zelfs feesten. Je bent van harte welkom!

Suikerlaan, Groningen
Suikerterrein

Wij maken gebruik van cookies op deze website. Lees onze privacy statement