Circulaire desinfectiezuil

Product

Maak uw kantoor Corona proof!

De circulaire desinfectiezuil van AMT is geschikt voor iedere omgeving en biedt uw medewerkers, gasten, leveranciers en overige relaties de mogelijkheid om de handen goed te desinfecteren. De circulaire desinfectiezuil is gemaakt uit hergebruikte materialen en grondstoffen. De voet van de zuil bestaat uit het voetenkruis van een bureaustoel. Optioneel kan er worden gekozen voor een voetenkruis met wielen waardoor het zuil verrijdbaar in gebruik kan worden genomen.

De AMT circulaire desinfectiezuil is standaard voorzien van een informatiedrager en een bamboe desinfectiemiddel houder. De informatiedrager bestaat uit een groen bord gemaakt van PET flessen. De opdruk kan naar wens worden opgemaakt. Optioneel kunnen wij de desinfectiezuil ook voorzien van een klikbare informatiedrager, zodat u eenvoudig en snel de informatie kunt aanpassen naar de huidige richtlijnen.

U kunt de circulaire desinfectiezuil uitbreiden met verschillende accessoires. U heeft hierbij de keuze uit een desinfectie achterpaneel, een tissue of rolhouder van bamboe en een afvalemmer. 

De desinfectiezuil wordt geleverd excl. desinfectie gel en tissues, deze zijn apart verkrijgbaar in onze webshop.

Specificaties

 • Materiaal: De houder en optionele accessoires zijn gemaakt van bamboe, bord met opdruk naar keuze is gemaakt van petflessen, de buis is gemaakt van poeder coated staal en het voetenkruis is gemaakt van een bureaustoel
 • Herkomst: Noord Nederland
 • Afmetingen:
  • Desinfectie paal hoogte 132cm
  • Dispenser houder: 12x19cm
  • Tissue houder: 34x34cm
  • Afvalemmer: 34x34cm
 • Optioneel is het desinfectiezuil leverbaar met wielen
 • Het bord met opdruk kan naar wens worden opgemaakt. Een klikbare informatiedrager is optioneel verkrijgbaar. 

Installatie

De circulaire desinfectiezuil is eenvoudig te assembleren. De accessoires van de circulaire desinfectiezuil kunnen door middel van het draaien van een schroef worden vastgemaakt aan het basis station.

cirulaire zuil
Totaal: € 275,00
excl. BTW

Heb je vragen over dit product? Neem gerust contact op of vraag een offerte op.

Kom eens langs op onze thuisbasis

Het kantoor van Style26 bevindt zich op het voormalig Suikerunieterrein in Groningen. In die industriële, rauwe omgeving creëerden we een plek waar je kunt werken, ontspannen en zelfs feesten. Je bent van harte welkom!

Suikerlaan, Groningen
Suikerterrein

Wij maken gebruik van cookies op deze website. Lees onze privacy statement