Bureaustoel IN

Product

Kies voor de combinatie van kwaliteit ergonomie en design met deze unieke 3D bureaustoel.

3D zitten op zijn best

Psychologen, fysiotherapeuten en orthopedisten zijn het er allemaal over eens dat lichaamsbeweging essentieel is als we fit en gezond willen blijven. Maar het is ons hele lichaam dat belangrijk is en niet alleen onze rug en gewrichten. Door voldoende te bewegen, kunnen we beter omgaan met stress, ons gelukkig voelen en ons productiever maken. En productiviteit is een topprioriteit voor zakelijke gezondheidszorgprogramma's. Perfect gesynchroniseerde 3D-dynamiek gecombineerd met uitzonderlijk comfort stimuleert ons lichaam, versterkt ons concentratievermogen en maakt werken tot een ontspannende ervaring.

Wat maakt deze stoel uniek

De gepatenteerde 3D techniek maakt deze bureaustoel uniek. Doordat de rug van de bureaustoel tot 5 graden meebeweegt met je rug, blijf je ten alle tijden de volle ondersteuning houden in je rug. Dit samen met een elegant en strak design maakt deze bureaustoel een hele goede keuze voor diegene die kiest voor: kwaliteit, ergonomie en design. 

stoel plaatje

Heb je vragen over deze stoel? Neem gerust contact op of vraag een offerte op.

Kom eens langs op onze thuisbasis

Het kantoor van Style26 bevindt zich op het voormalig Suikerunieterrein in Groningen. In die industriële, rauwe omgeving creëerden we een plek waar je kunt werken, ontspannen en zelfs feesten. Je bent van harte welkom!

Suikerlaan, Groningen
Suikerterrein

Wij maken gebruik van cookies op deze website. Lees onze privacy statement