AMT Vloerplaat - Cluster 150 x 150

Product

Maak uw kantoor Corona proof!

Om u werkplek veilig en geschikt te maken voor uw medewerkers heeft het anderhalvemeterteam speciale pvc vloerplaten ontwikkeld. Deze vloerplaten zijn verkrijgbaar in 7 verschillende uitvoeringen, passend bij uw situatie en wensen.

Vloerplaat - type 1

De AMT Vloerplaat - Cluster is geschikt voor cluster werkplekken. Door het bevestigen van deze vloerplaat weet u exact de juiste afstand tussen de werkplekken te bepalen. De vloerplaat is 2.2 mm dik en heeft een afmeting van 150 x 150cm.

De vloerplaten zijn eenvoudig te bevestigen op iedere ondervloer. U kunt aangeven welke vloer u in uw kantoor, instelling of gebouw heeft en we leveren automatisch het bevestigingsmateriaal mee. 

Specificaties

  • Materiaal: UV bestendig PVC 2,2 mm met een geschuimde rug
  • Herkomst: Gemaakt in Groningen
  • Afmetingen: 150x150 cm
  • Certificering: CE
  • In overleg is een eigen ontwerp van de mat mogelijk.

Onderhoud/Reiniging

De mat is te reinigen met een vochtige doek of schoon te zuigen met een stofzuiger. We adviseren om de mat niet schoon te maken met middelen die azijn bevatten omdat dit de mat kan beschadigen. Het is van belang dat wanneer de mat vies is geworden deze zo snel mogelijk schoon wordt gemaakt. 

1.5 mat
Totaal: € 66,00
excl. BTW

Heb je vragen over dit product? Neem gerust contact op of vraag een offerte op.

Kom eens langs op onze thuisbasis

Het kantoor van Style26 bevindt zich op het voormalig Suikerunieterrein in Groningen. In die industriële, rauwe omgeving creëerden we een plek waar je kunt werken, ontspannen en zelfs feesten. Je bent van harte welkom!

Suikerlaan, Groningen
Suikerterrein

Wij maken gebruik van cookies op deze website. Lees onze privacy statement